Wij zijn Team SAM

Wij zijn ervaringsdeskundigen

We stellen ons hier samen met onze coaches aan je voor.
Wil je weten wat we doen? Klik dan hier
Wil je ons inzetten? Klik dan hier

Karin

Ik houd ervan om iets nieuws te leren. Bij Team SAM leer ik heel veel. Daardoor krijg ik meer zelfvertrouwen. Ik vind het belangrijk om mijn verhaal te delen. Misschien heeft iemand anders er wat aan.

Lees meer

Kelly

Ik kan goed dingen uitleggen over mijn handicaps. Soms loop ik tegen dingen aan waarvan ik wilde dat ik die zou kunnen. Ik vind het belangrijk dat andere mensen van mijn ervaringen kunnen leren.

Lees meer

Marjolijn

Ik kan goed vertellen wat ik belangrijk vind. Bijvoorbeeld hoe het is om een licht verstandelijke beperking te hebben met daarbij psychische problemen.

Lees meer

Raimond

Ik weet best goed wat ik nodig heb. Bij Team SAM heb ik geleerd om dit aan groepen te vertellen. Anderen kunnen dan leren wat zij misschien anders kunnen doen.

Lees meer

Stefan

Ik heb met mijn beperking leren leven. Als ik erover vertel leer ik mezelf beter kennen en leren anderen mij ook kennen. Mijn motto is: Zet door, want opgeven is geen optie.

Lees meer

Ilon (Coach)

Vanaf dag 1 ervaar ik Team SAM als een cadeautje. Ik vind het fantastisch dat ik samen met alle SAM’ ers een verschil mag maken.

Lees meer

Marita (Coach)

Ik ben er trots op dat ik bij Team SAM mag horen. Het is heel mooi om te zien dat de SAM’ers een verschil kunnen maken in het leven van een ander. Team SAM heeft míjn leven in elk geval al verrijkt.

Lees meer

Natasja

Ik vind het belangrijk om te laten zien dat een leven met een beperking ook mooi kan zijn en wil daarin ook mensen helpen door mijn eigen ervaring. Ik vind het leuk om anderen te helpen, daar word ik blij van. Ook mensen met een beperking verdienen het om gelukkig te zijn.

Lees meer

Marleen

Ik ben Marleen. Ik woon samen met mijn man André en mijn allerliefste Toffeltje, mijn hondje! Ik krijg 2x in de week ambulante begeleiding. Ik als ervaringsdeskundige wil meegeven dat het fijn is dat ik een man heb die mij goed begrijpt en er voor mij is, ook die mij accepteert zoals ik ben en dat ik mij niet hoef te schamen zoals wie ik ben.

Lees meer

Christina

Ik ben Christina. Ik ben een ervaringsdeskundige bij Team SAM. Ik wil graag mijn ervaringen met jullie delen over mijn ziekte, hoe je dit op je eigen manier een plekje kunt geven, het is niet makkelijk om er mee te leven maar je kunt er zelf wel iets moois van maken. Ik geniet van de mooie dingen wat er nog komen gaat en wat ik allemaal mee heb gemaakt.

Lees meer

Mike

Ik wil jullie graag vertellen als ervaringsdeskundige, dat het met een beperking een beter leven is voor mij en vind ik het fijn zoals ik ben en hoe ik word geaccepteerd, als ik naar een voetbalwedstrijd ga of dit nou uit of thuis is, dat maakt mij niks uit want ook al heb ik een beperking ik durf het wel en dat maakt mij alleen maar sterk.

Lees meer

Jolijn

Mijn ervaringsdeskundigheid wil ik graag aan jullie meegeven om meer voor op je zelf te gaan wonen en steeds met een stapje vooruit te gaan, ook leer ik door mijn ziekte beter om te gaan om voor mij zelf op te komen.

Lees meer

Rowena

Ik ben Rowena. Ik wil graag mijn ervaring delen met anderen over moederschap. Ik heb een zoontje samen met mijn vriend, ik wil jullie vertellen hoe ik moeder ben met een beperking en hoe ik dit allemaal combineer met school, mijn gezin, en Team SAM.

Lees meer

Jessica

Ik als ervaringsdeskundige bij Team SAM, zou ik jullie heel graag mee willen geven: geniet van het leven en respecteer zoals je bent, met of zonder beperking. iedereen is een mooi mens!

Lees meer

Thomas

Als officieel chronisch zieke, hoop ik als ervaringsdeskundige mensen die ook chronisch ziek zijn, net als ik mijn ervaringen hierover te delen, ook wat betreft autisme kan ik mezelf bestempelen als ervaringsdeskundige en wil ook hierin meer voor mensen die dit ook hebben, mijn ervaringen hierin delen, zodat het leven uiteindelijk makkelijker wordt.

Lees meer

Cindy (coach)

Lees meer

Wil je ook je eigen verhaal delen?

Vind jij het belangrijk dat mensen kunnen leren van jouw verhaal? En wil je meer weten over Team SAM? Mail dan naar teamsam@aveleijn.nl. Zij nemen dan contact met je op.