Wij zijn Team SAM

Wij zijn ervaringsdeskundigen

We stellen ons hier samen met onze coaches aan je voor.
Wil je weten wat we doen? Klik dan hier
Wil je ons inzetten? Klik dan hier

Karin

Ik houd ervan om iets nieuws te leren. Bij Team SAM leer ik heel veel. Daardoor krijg ik meer zelfvertrouwen. Ik vind het belangrijk om mijn verhaal te delen. Misschien heeft iemand anders er wat aan.

Lees meer

Kelly

Ik kan goed dingen uitleggen over mijn handicaps. Soms loop ik tegen dingen aan waarvan ik wilde dat ik die zou kunnen. Ik vind het belangrijk dat andere mensen van mijn ervaringen kunnen leren.

Lees meer

Marjolijn

Ik kan goed vertellen wat ik belangrijk vind. Bijvoorbeeld hoe het is om een licht verstandelijke beperking te hebben met daarbij psychische problemen.

Lees meer

Raimond

Ik weet best goed wat ik nodig heb. Bij Team SAM heb ik geleerd om dit aan groepen te vertellen. Anderen kunnen dan leren wat zij misschien anders kunnen doen.

Lees meer

Stefan

Ik heb met mijn beperking leren leven. Als ik erover vertel leer ik mezelf beter kennen en leren anderen mij ook kennen. Mijn motto is: Zet door, want opgeven is geen optie.

Lees meer

Ilon (Coach)

Vanaf dag 1 ervaar ik Team SAM als een cadeautje. Ik vind het fantastisch dat ik samen met alle SAM’ ers een verschil mag maken.

Lees meer

Marita (Coach)

Ik ben er trots op dat ik bij Team SAM mag horen. Het is heel mooi om te zien dat de SAM’ers een verschil kunnen maken in het leven van een ander. Team SAM heeft míjn leven in elk geval al verrijkt.

Lees meer

Wil je ook je eigen verhaal delen?

Vind jij het belangrijk dat mensen kunnen leren van jouw verhaal? En wil je meer weten over Team SAM? Mail dan naar teamsam@aveleijn.nl. Zij nemen dan contact met je op.