Wij vertellen verhalen

Op deze pagina lees je verhalen en blogs. Deze zijn geschreven door mensen die zorg krijgen van Aveleijn en andere mensen.


Nieke

Ik ben Nieke en kom uit Nijverdal. Op mijn 17de werd bij mij autisme geconstateerd. Ik vertel mijn levensverhaal. Ook schrijf ik over wat ik allemaal meemaak en wat dat met mij doet.

Lees mijn verhalen

Het corona virus

Het Corona virus is in Nederland. Je kunt hier ziek van worden. We moeten hier voorzichtig mee zijn. We proberen je het goed uit te leggen. En we geven je tips. Want misschien heb je niet veel te doen. Of je begrijpt het niet goed. Volg dan deze verhalen.

Lees mijn verhalen

Rachel

Even voorstellen: Mijn naam is Rachel. Ik ben 33 jaar en ik woon in Enschede. Ik schrijf blogs over mijn leven. Toen ik jong was werd bij mij autisme geconstateerd en op mijn 29e kwam ik uit de kast. Ik deel graag met jullie wat ik mee maak en hoe ik ergens over denk.​

Lees mijn verhalen

Idols project 'Iedereen doet mee'

Een groep kunstenaars onderzoekt in een project bij Aveleijn in Enschede of en hoe mensen met een verstandelijke beperking mee kunnen doen in de maatschappij. Ze organiseren verschillende activiteiten waarbij ze in gesprek gaan met mensen met en zonder beperking. De verhalen en ervaringen die ze op verschillende momenten in het project delen vind je hier terug.

Lees mijn verhalen

Sophia

Ik ben 'Sophia'. Ik wil graag anoniem blijven. Ik schrijf verhalen over Huize Weltevree. Deze verhalen zijn verzonnen en ook de namen en de personages zijn verzonnen.

Lees mijn verhalen