Terug naar overzicht

Hallo lieve volgers,

Hier is mijn nieuwe blog.

Het is nog steeds een rare tijd met het corona virus. Ik ben blij als dit straks allemaal minder is. Ik denk dat vele mensen het zat zijn maar toch moet je nog aan de regels houden en dat is zeer begrijpelijk. Wat ik vooral mis in deze corona periode zijn: Lunchen, uit eten gaan, drankjes drinken in een café, bios en leuke activiteiten doen met familie/vrienden.
Mijn vraag is aan jullie: Wat missen jullie het meest in deze corona periode?

Ik heb helaas ook verdrietig nieuws meegemaakt… De schoonvader van mijn zus is aan kanker overleden. Hij was al paar jaar ziek en kon niet meer worden genezen. Dit doet mij en mijn familie veel. Vanwege corona konden we helaas niet bij de crematie zijn.
Wel kon het via een livestream op internet. Ik vond het fijn dat dit via livestream kon, zo ben je er toch bij. Het was een bijzondere dienst en gelukkig hadden ze nog wel goed afscheid kunnen nemen voordat hij stierf. Ik en mijn familie gaan hem enorm missen…

Een paar weken terug had ik vakantie en zoals jullie weten heb ik mijn woon unit mooier gemaakt. Ik ben met mijn moeder naar de woonboulevard geweest en heb hele mooie spullen gekocht! Ik heb een foto gemaakt en dit op mijn blog pagina gezet. Van veel mensen kreeg ik mooie reacties. Lief van jullie! Zelf ben ik er ontzettend blij mee. Het ziet het er warm, knus en gezellig uit.

Op het werk bij Trivium Meulenbelt Zorg heerst helaas corona. Mijn vrijwilligerscoördinator had me paar weken terug gebeld. Ik heb aangegeven er voor gekozen om wel te gaan werken, zolang het maar niet op de afdeling komt. Ik heb hier voor gekozen zodat ik mijn daginvulling houd. En ik graag wat wil betekenen voor de ouderen en collega’s. Ik werk nu met een mondkapje op en ik was mijn handen goed. In het begin moest ik wennen aan het mondkapje, nu is het normaal en raak ik er aan gewend.
De ouderen hoeven geen mondkapje op, wel als ze in de bus zitten. De ouderen zitten op anderhalve meter afstand en ik vind dat ze op het werk goed doen! Op dit moment ben ik er nog niet heel erg bang voor om corona te krijgen. Wel komt het steeds dichterbij en ik maak me zorgen om de mensen die daar erg kwetsbaar voor zijn. 

Wat ik mooi vind om te vertellen is dat ik mijn uren aan het uitbreiden ben. Ik vind het ontzettend leuk werk en ik mag graag anderen helpen en plezier maken. Elke dinsdag, woensdag en donderdagochtend werk ik bij Meulenbelt. Zelfs ga ik misschien de hele dag proberen om te kijken of ik dit weer aan kan. Zo niet, dan doe ik een stapje terug. Mijn collega’s zijn super lief voor mij maar ook beetje voorzichtig, dat snap ik wel. Het is belangrijk dat het goed blijft gaan.

Deze maand ga ik iets leuks doen voor Aveleijn. Helaas kan ik daar niet veel over zeggen maar zodra het mag, houd ik jullie zeker op de hoogte. Ik vind het zelf een enorme eer maar ook spannend. Wordt vervolgd…

Ik post vaak quotes op Nieke’s blog pagina. Ik houd van positieve quotes waar anderen aan hebben en ik zelf ook. Op internet kwam ik een mooie site tegen. Dat is www.justbeyou.nl. Haar naam is Marian Palsgraaf. Haar missie is om je weer verliefd te laten worden op jezelf en om te doen waar je hart echt van gaat sprankelen. Ze blogt, ze heeft mooie quotes, tips, informatie en interessante artikelen. In 2010 is ze gestart met haar site. Zelf is ze hooggevoelig en dit deelt ze graag met anderen. Hier haal ik veel positiviteit uit en ik vind haar een mooi inspiratie. Als je benieuwd bent wat ze allemaal te vertellen heeft, dan zou ik zeker haar site gaan bekijken. Ik word hier zelf enthousiast van!

Tot zo ver mijn blog.

Hebben jullie eventueel een vraag voor mij? Stel ze gerust en wie weet kan ik je op weg helpen. 
Ben je benieuwd wat ik volgende keer te vertellen heb? Houd mijn blog zeker in de gaten! 

Liefs, Nieke

Foto Zonsopkomst

Nieke

Ik ben Nieke en kom uit Nijverdal. Op mijn 17de werd bij mij autisme geconstateerd. Ik vertel mijn levensverhaal. Ook schrijf ik over wat ik allemaal meemaak en wat dat met mij doet.

Lees hier mijn andere verhalen