Rachel

Even voorstellen: Mijn naam is Rachel. Ik ben 33 jaar en ik woon in Enschede.
Ik schrijf blogs over mijn leven. 

Toen ik jong was werd bij mij autisme geconstateerd en op mijn 29e kwam ik uit de kast.
Ik deel graag met jullie wat ik mee maak en hoe ik ergens over denk.

Hoe gaat dat in het buitenland?

​Oef! Toen ik zei dat ik in 2020 verder zou schrijven over mijn leven, had ik niet gedacht dat het zo lang zou duren! Helaas is het leven erg onvoorspelbaar in dat opzicht, en heb ik door persoonlijke omstandigheden weinig tijd gehad om me in te spannen voor een stukje schrijven. Dat gaan we nou veranderen!

Lees meer

'Feest'dagen

De feestdagen... een tijd van het jaar waarin veel LHBT mensen het moeilijk hebben. Ze hebben het moeilijk omdat deze feestdagen toch meestal in het teken staan van familie. Helaas hebben velen van ons geen contact meer met onze familie.

Lees meer

Hoe reageerde mijn familie?

Zoals beloofd wil ik nu iets schrijven over mijn ervaring met het uit de kast komen als transgender vrouw. Dit gebeurde toen ik 29 was, zo'n 4 jaar geleden. Allereerst heb ik het tegen mijn vriendje en mijn vrienden vertelt; dit verliep gelukkig erg goed, en mijn vriendje, evenals mijn vrienden accepteerden dit nieuws over mij. Sommige van deze vrienden vertelden mij later dat ze het eigenlijk al wel zagen aankomen; dat voelde natuurlijk wel goed.

Lees meer

Hallo iedereen!

Hallo iedereen! Even voorstellen: Mijn naam is Rachel. Ik ben 33 jaar en ik woon in Enschede. Ik kom oorspronkelijk uit Denekamp, hier heb ik tot aan mijn 18e gewoond. Toen ik jong was is er bij mij autisme geconstateerd. Dit heeft bij mij voor veel verandering gezorgd in het dagelijks leven.

Lees meer

Wil je ook je eigen verhaal delen?

Vind jij het belangrijk dat mensen kunnen leren van jouw verhaal? En wil je meer weten over Team SAM? Mail dan naar teamsam@aveleijn.nl. Zij nemen dan contact met je op.