Terug naar overzicht

NEO G-team 

G-voetbal is voor meisjes/vrouwen/jongens/mannen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, waar iedereen op zijn of haar niveau meetraint en regelmatig een wedstrijd speelt in competitieverband.

Het doel is om kinderen en (jong)volwassenen te laten bewegen en samen plezier te laten maken. Of je nu een lichamelijke en/of verstandelijke beperking hebt, down-syndroom of autisme, samen vormen ze één team.

Sportaanbod
Tijdens het seizoen wordt er wekelijkse getraind op dinsdag 19.30 – 20.30 (G2 selectie) en woensdag 19.00 – 20.00 (JG1/G1/G2).
De jongste G-voetballers 6-12 jr. trainen op de woensdag van 18.30 – 19.00 onder persoonlijke begeleiding.

Spelers zullen een kwartier van tevoren aanwezig moeten zijn. Voor die spelers die niet zelfstandig kunnen komen, dienen ouders zelf te zorgen voor het tijdig brengen en halen.

Tevens nemen de NEO G-teams deel aan competities in de regio. Het speelschema is afhankelijk van de competitie. In de regel wordt er om de week een wedstrijd gespeeld.

Niet Voetbal Activiteiten:
Ook voor de G-voetballers zijn er bij NEO meer activiteiten dan voetbal alleen. Hierbij is insteek: “Gewoon als het kan, speciaal als het moet!”.

We nemen deel aan reguliere activiteiten, maar organiseren ook activiteiten met de eigen teams. Denk aan Sinterklaas, een speurtocht, lasergamen, pannenkoeken- of pizza-eten.

Kader/Begeleiding
Op dit moment zijn er meerdere personen betrokken bij de organisatie van het G-voetbal binnen NEO. Hierbij wordt waar nodig een splitsing gemaakt tussen de jeugd en senioren.

De begeleiding van het G-voetbal bestaat uit:

  • 7 Trainers; 1 hoofdtrainer en 6 assistent trainers
  • 6 Begeleiders (3 G-teams)
  • 1 Coördinator
  • 2 Medisch begeleiders (niet specifiek voor G-voetbal)

Wil je meer informatie over NEO G-voetbal, neem dan vooral contact op met:

Angélique Koedijk
Coördinator NEO G-voetbal
Mobiel: 06 57885660
Email: Coordinator-g@rksvneo.nl 

Website: https://www.rksvneo.nl/g-voetbal/