Terug naar overzicht

Lees hier het laatste nieuws

Nieuwe uitzending Hart van Aveleijn

Een nieuwe uitzending van Hart van Aveleijn. Carmen en Lenneke van Aveleijn Bureau Evenementen vertellen over nieuwe activiteiten. En Bert en Nienke van Kinderboerderij Het Kukelnest nemen je mee voor een rondleiding. Ook doen we een oproep aan iedereen die zorg krijgt van Aveleijn. Bekijk de uitzending en doe mee!

Lees meer

Eenvoudige uitleg over de Corona maatregelen

We hebben al een tijd te maken met het coronavirus. De meeste informatie hierover is best moeilijk te begrijpen. De overheid doet haar best het duidelijk uit te leggen.

Lees meer

Nieuws over het corona virus bij Aveleijn

Er zijn veel berichten over corona in Nederland. Ook bij Aveleijn hebben wij ermee te maken. Cliënten en medewerkers op al onze locaties zijn ermee bezig. Helaas zijn er ook een paar mensen ziek. En helaas werden 2 cliënten zo ziek, dat ze zijn overleden.

Lees meer

Het corona virus

Op deze website leggen we je uit wat het corona virus is. Ook lees je wat je wel en niet moet doen. En we geven tips, zodat je je minder verveelt.

Lees meer

Vacature voor de LFB

Bij de LFB hebben ze een vacature. Ze zoeken een nieuwe directeur. Je kunt solliciteren als je ervaringsdeskundige bent in het leven met een verstandelijke beperking.

Lees meer

Verkiezingen van de Cliëntenraad van Aveleijn

Verkiezingen van de Cliëntenraad van Aveleijn De Centrale Cliëntenraad-Cliënten (de CCR-C) zoekt nieuwe leden. Daarom zijn er nu verkiezingen.

Lees meer

Heb jij ook nieuws?

Stuur dan een mailtje naar wzv@aveleijn.nl. Je krijgt van ons bericht als we jouw nieuws gaan plaatsen.