Nieke

Ik ben Nieke en kom uit Nijverdal. 
Op mijn 17de werd bij mij autisme geconstateerd. 
Ik vertel mijn levensverhaal. Ook schrijf ik over wat ik allemaal meemaak en wat dat met mij doet. 

Terug in Almelo

Het is nog steeds een bizarre tijd omdat er Corona heerst. Mij heeft het gelukkig goed gedaan bij mijn ouders en ik ben nog erg gezond. Ik ben gaan sporten, schoonmaken, wandelen met een vriendin en ik heb leuke coronaproof dingen gedaan met familie en vrienden. Ik zocht afleiding op en dat deed me super goed.

Lees meer

Ik wil jullie graag meenemen in een situatie wat bij mij is voorgekomen

Met mij gaat het op dit moment nog steeds alles goed. Ik vermaak me goed in de Corona tijd en ik ben al heel lang stabiel. Ik vind het erg bijzonder dat ik nu zo goed in mijn vel zit! Daar ben ik dankbaar voor en natuurlijk doe ik het helemaal zelf. Trots, trots en nog eens trots!

Lees meer

In tijden van corona

We zitten nog steeds in een bizarre tijd vanwege het Corona virus. Ik had nooit verwacht dat we zoiets gingen mee maken. Ik verblijf nog bij mijn ouders en met mij gaat alles erg goed ondanks dat er Corona is. De band tussen mij en mijn ouders gaat goed en we hebben veel gezelligheid. Mijn energie is super en ik heb veel rust in mijn lichaam, wat een fijn gevoel is dat.

Lees meer

Bizarre tijd

Wat is het een bizarre tijd nu er corona virus heerst. Ik vind het onwerkelijk. Ik vind het heel erg dat er mensen besmet zijn en die er ook aan overlijden. We leven in een hele andere toestand. Ik vind het mooi dat er veel initiatieven worden genomen om het nog leuk te maken. Een dikke duim voor de mensen die in de zorg werken en ander werk verrichten.

Lees meer

Verschil jongens en meiden

Hier is mijn nieuwe blog. Op dit moment zit ik goed in mijn vel. Mijn balans is goed en ben nu heel lang stabiel. Dat voelt fijn om een lange tijd stabiel te zijn. Dit heb ik nog niet eerder gehad. Maar hoe komt dat?

Lees meer

Goede energie

Mijn 2 weken vakantie waren fijn en ik zit in een stabiele flow. Wat fijn dat dit nu anders gaat dan de jaren ervoor. Toen kon ik me druk maken om de kleinste dingen en werd ik snel geïrriteerd en boos. Nu komt dat weinig voor en wat voel ik een enorme vrijheid van binnen.

Lees meer

Wil je ook je eigen verhaal delen?

Vind jij het belangrijk dat mensen kunnen leren van jouw verhaal? En wil je meer weten over Team SAM? Mail dan naar teamsam@aveleijn.nl. Zij nemen dan contact met je op.