Nieke

Ik ben Nieke en kom uit Nijverdal. 
Op mijn 17de werd bij mij autisme geconstateerd. 
Ik vertel mijn levensverhaal. Ook schrijf ik over wat ik allemaal meemaak en wat dat met mij doet. 

Kracht

Samen met mijn zus ben ik naar Utrecht gegaan om een podcast op te nemen. Ik vond het fijn dat ze mee was voor eventuele ondersteuning. Ik was die dag zenuwachtig maar ik zag het ook als een hele mooie uitdaging! Toen we daar kwamen zag ik de student en de oprichtster van Braincare. We hebben eerst geluncht en heb ik mijn verhaal verteld over mijn autisme. Daarna ging ik samen met de student, de podcast opnemen. Mijn zenuwen waren minder en ik had een leuk gesprek met haar. Ook werkt mijn zus in de GGZ en wilden ze haar ook in de podcast hebben. Ik vond het een leuke dag en leuk dat ik hen heb ontmoet.

Lees meer

Ik zet veel stappen!

Er zijn veel positieve dingen op mijn pad gekomen in een korte tijd. Daar ben ik ontzettend blij mee!

Lees meer

Ervaringen delen

Ik vind het moeilijk om een terugval te accepteren maar het kan een keer voor komen. Dit kan ik niet terugdraaien. Het is ook een lange tijd heel goed gegaan en een terugval kan nu eenmaal gebeuren. Ik moet leren accepteren dat dit oké is als dit gebeurt en weer doorgaan. Ik had tijd voor mezelf nodig om dit te relativeren en een plekje te geven.

Lees meer

Een uitdaging op mijn werk

Op mijn werk bij TMZ kwam ik mezelf onlangs weer even tegen. Ik merkte dat ik tijdens een spel blokkeerde en op dat moment mij onzeker en dom voelde. Ik merkte ook dat de ouderen dit lastig vonden. Toen ik klaar was met werken heb ik hier wel even mee gezeten. Bij mij vallen sommige puzzelstukjes niet bij elkaar, waardoor ik in paniek raak en blokkeer.

Lees meer

Juli 2021

Ik heb ongeveer 2 weken geleden een leuk nieuwtje gekregen van Aveleijn.

Lees meer

Als ik ga werken, dan wil ik 100% aanwezig zijn.

Paar weken terug heb ik een minder weekje gehad. En ja… dippen horen er nou eenmaal bij.

Lees meer

Wil je ook je eigen verhaal delen?

Vind jij het belangrijk dat mensen kunnen leren van jouw verhaal? En wil je meer weten over Team SAM? Mail dan naar teamsam@aveleijn.nl. Zij nemen dan contact met je op.