Sophia

Ik ben 'Sophia'. Ik wil graag anoniem blijven. 
Ik schrijf verhalen over Huize Weltevree. 
Deze verhalen zijn verzonnen en ook de namen en de personages zijn verzonnen. 

Het levensverhaal over Huize Weltevree - Hoofdstuk 18

Ondertussen zijn er al weer een paar maanden voorbij gegaan. Het is inmiddels december. Buiten ligt een pak sneeuw. Loes en ik gaan zeer binnenkort bij elkaar wonen, ik trek bij Loes in. Gaaf hé?

Lees meer

Het levensverhaal over Huize Weltevree - Hoofdstuk 17

Christa moet zichzelf maar even vermaken. Die gaat inderdaad breien. Annelies gaat een boek lezen. Volgens mij is Annelies met een cursus bezig. Eerst GTST kijken, dan ga ik haar vragen. Maar dan gaat mijn telefoon weer. O, het is Loes!

Lees meer

Het levensverhaal over Huize Weltevree - Hoofdstuk 16

Ik kijk naar Christa zoals ze daar nu zit. Een kwetsbare vrouw, ze is ook nog wat dikker geworden dan dat ze al was. Ze snoept misschien wel veel uit verveling. Konden Annelies en ik haar maar aan een baan helpen. Dan spring ik op.

Lees meer

Het levensverhaal over Huize Weltevree - Hoofdstuk 15

Bekaf laat ik mij diezelfde avond thuis op de bank vallen. Alleen Christa zit op de bank te breien. 'Weet jij waar Annelies is?' vraag ik aan Christa. 'Annelies is aan het koken, hoezo?' vraagt Christa nu aan mij.

Lees meer

Het levensverhaal over Huize Weltevree - Hoofdstuk 14

'Sinds ik op mezelf woon ben ik erachter gekomen dat ik best goed ben ik schoonmaken. En zo kan ik mooi oude mensen in de buurt helpen', leg ik Inge uit. Dan schrik ik van mijn uitspraak.

Lees meer

Het levensverhaal over Huize Weltevree - Hoofdstuk 13

Annelies en ik huilen nu allebei. Waarom krijgen we toch steeds ruzie? Vroeger in het tehuis konden we alles van elkaar hebben. En nu… Annelies heeft mij nog wel beloofd overal bij te helpen. Maar help ik Annelies ook wel? Eigenlijk niet, bedenk ik mij.

Lees meer